Elevated CO2 (FACE) affects Food and Feed Quality of Cereals (Wheat, Barley, Maize): Interactions with N and Water Supply

Martin Erbs Remy Manderscheid Giesela Jansen Sylvia Seddig Stefanie Wroblewitz Liane Hüther Anke Schenderlein Herbert Wieser Sven Dänicke Hans-Joachim Weigel

Open Access 0 19 авг. 2015

Тип материала: Статья

Тематика: AGRONOMY

Язык: en

Ранее опубликовано
Elsevier BV
AGRICULTURE AND CLIMATE CHANGE - ADAPTING CROPS TO INCREASED UNCERTAINTY (AGRI 2015)

Clarivate Analytics
Данные о статье из базы данных Clarivate Analytics
Accession Number: WOS:000380953000032
Volume: 29
Issue: n/a
Pages: 57-58
Times cited: 4
Journal expected citations: 2.875486
Category expected citations: 0.83
Journal normalized citation impact: 1.39
Category normalized citation impact: 4.8404
Percentile in subject area: 5.5977

Загруженные файлы:
Перевод на русский язык:

Текстовая версия

Облегченная текстовая версия статьи

Обсуждение 0
Авторизуйтесь

-- Скоро здесь будет обсуждение, вы можете стать первым--